zondag 17 juli 2011

Shaker-card


Zo zeg, het is al zondag! Een week vakantie zit er al op. Wat vliegt de tijd. Het was een paar dagen rustig op mijn blog. We hebben twee dagen flink geklust in ons nieuwe huis. De vloerverwarming zit er nu in en alle tegels zijn naar de zolder gesjouwd. Geloof me, dan heb je 's avonds echt geen zin meer om te knutselen. Ik wist niet dat dat bestond. Vandaag start een nieuwe challenge bij Anyone For Anya. Het is de bedoeling dat je een interactieve kaart maakt. Alle DT'ers hebben erg leuke voorbeelden gemaakt. Ik heb gekozen voor een schudkaart. Het kaartje is gemaakt met roze en witte cardstock. Het designpapier is van Echo Park (Be Mine). Uit het designpapier heb ik een cirkel gesneden met  Nestabilities en de Cuttlebug. Achter deze cirkel heb ik een stuk sheet geplakt. Het geheel is met 3D-foam opgehoogd, zodat er iets schudbaars in de lege ruimte gestopt kan worden. Ik heb gekozen voor speldjes en hartjes in verschillende kleuren. Het afdrukje is van The Greeting Farm. Ik heb dit schatje ingekleurd met Derwent-potloden, uitgeknipt en met 3D-foam opgeplakt. De rand van het mutsje is bewerkt met Liquid Applique. Ik heb nog een lint met scrappersfloss om de kaart geknoopt. Aan de strik heb ik een bedeltje gehangen. Het is een lastige challenge, maar hopelijk doen jullie toch weer allemaal mee. Ik heb een leuke dag voor de boeg. Ik ga met mama naar Mary Poppins. We wilden er al heel lang naartoe, maar er kwam steeds maar niks van. Nu is het dan toch echt zover. Normaal gaat papa altijd mee naar de musical, maar die gaat met Yuri klussen. Mama en ik gaan dus met de trein naar Scheveningen, spannend. Ik heb er zin in! Ik wens jullie ook een fijne zondag!

12 opmerkingen:

  1. dat ziet er super leuk uit!jammer dat je vakantie weer voorbij is :S

    groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Schitterend kaartje Sanne en heel veel plezier vandaag samen met je moeder!
    Laat de mannen maar klussen ;-)
    Groetjes Nicolet

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hij is leuk geworden deze schudkaart! En veel plezier bij Mary Poppins!
    Groetjes Debby

    BeantwoordenVerwijderen
  4. hoi sanne, deze is leuk ! mooie kleurtjes,
    groetjes, martina
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een mooie kaart weer Sanne! Ik zal eens kijken of ik weer mee kan doen deze keer. Heel veel plezier vandaag met je moeder in Scheveningen.
    Groetjes Mieke

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een prachtige kaart Sanne.

    Liefs Riet.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Prachtige kaart, Sanne! En ik herken het helemaal hoor, dat je na het klussen geen zin meer hebt in knutselen. Wij zijn ons huis aan het verbouwen en baby-proof aan het maken (weet niet of je het al wist, maar ik ben dus zwanger). Daarmee krijg ik ook meteen een nieuwe scrapkamer. Maar pft wat een werk en inderdaad: knutselen na het klussen wil dan niet. Je verhaal is dus heel herkenbaar. Vandaag gaan de mannen dus lekker verder klussen bij jullie en jij en je moeder gaan lekker genieten. Groot gelijk, heel veel plezier!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Heerlijk van genieten vandaag,heb je verdiend hoor. Klussen is ook echt een mannenwerkje, hihi. Schitterend kaartje heb je ook weer gemaakt.

    XOXO Angela

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ik vind het toch al knap, dat je tijd en zin hebt, naast het kluswerk nog te freubelen (-;
    Weer een leuk kaartje, succes met de challenge.

    Gezellig, zo'n uitje met je moeder, heel veel plezier!
    Groetjes, Judith

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Erg leuk Sanne, je schudkaart. En veel plezier vandaag!

    Groetjes,
    Chantal

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Een heel leuk kaartje, vrolijke kleuren. Ik hoop dat je hebt genoten van de musical!
    Groetjes van Jacqueline

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een berichtje voor mij achterlaat! Dat waardeer ik enorm!