zondag 10 juli 2011

Kleurtjes


Het is zondag, tijd voor een nieuwe challenge bij Anyone For Anya. Dit keer staat er een leuke foto op ons blog. Het is de bedoeling dat je je laat inspireren door de foto. Ik heb me laten inspireren door alle felle kleurtjes. Dit kaartje is gemaakt met roze en witte cardstock. Het designpapier is van Echo Park (Life is Good). De randjes zijn met de hand gestikt. Het afdrukje is van C.C. Design. Ik heb dit meisje ingekleurd met Derwent-potloden en uitgesneden met Nestabilities en de Cuttlebug. De beentjes bungelen nog lekker buiten het frame. De vleugeltjes van het meisje zijn bewerkt met Stickles. De cakejes zijn bewerkt met Liquid Applique. De letters op de kaart zijn gemaakt met een stans van Sizzix. Daarna zijn ze bewerkt met Paper Glaze. Het ticket is van Tim Holtz en hij is op de kaart bevestigd met een gele paperclip. Aan de rechterkant van de kaart heb ik ook nog wat paperclips bevestigd. Dit geeft wel een kleurig en speels effect. Hopelijk doen jullie weer allemaal mee met deze challenge. Ik ga vandaag eens lekker genieten van een dagje vrij. Misschien ga ik nog wel aan de freubel. Ik heb nog wat opdrachten liggen (eentje zien jullie dinsdag) en er komen ook weer wat verjaardagen aan! Fijne zondag allemaal!

10 opmerkingen:

  1. Heerlijk die vrolijke kleurtjes. Geniet van je vrije dag!

    Groetjes, Karin

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk dat proficiat dezelfde kleuren heeft als het papier. Het stempeltje is leuk met al die cupcakes. Nog niet je nieuwe naaimachien gebruikt?
    Groetjes, en een fijne dag,
    Jose

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Prachtig vrolijk kaartje en erg leuk die paperclips zo!
    Groetjes Nicolet

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Lekker vrolijk kaartje, Sanne! Veel freubelplezier vandaag! Wij gaan zometeen motorrijden, dus ik denk vandaag even geen kaartjes maken. Misschien eind van de middag nog even...... werken aan de opdracht van dinsdag ;p
    grtz.Colien

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een lieffie Sanne! En zo lekker vrolijk, past precies bij het weer als ik naar buiten kijk!
    Geniet van je 'vrije' dag:-)
    Groetjes Mieke

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Heel mooi kaartje!
    Groetjes Anneke

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wowww wat zit ze daar heerlijk met al die lekkere ijsjes, een geweldig kaartje!!!

    Groetjes Tinie

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een vrolijke kaart zeg, helemaal super! En ik heb al vaker gezegd, deze stempel vind ik echt helemaal geweldig, toch nog maar eens kijken of ik er ergens aan kan komen!

    Groetjes,
    Chantal

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een regenboog aan kleurtjes! Heel mooi, net waterverf.
    groetjes,

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Een heel leuk en mooi kaartje Sanne, prachtig!
    Groetjes van Jacqueline

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een berichtje voor mij achterlaat! Dat waardeer ik enorm!