maandag 11 juli 2011

Afscheid op school


Afgelopen schooljaar werkte ik op twee scholen. Dat was behoorlijk heftig en daarom ben ik erg blij dat ik volgend schooljaar fulltime op één school kan gaan werken. Dat betekende wel dat ik afgelopen vrijdag afscheid moest nemen van de andere school. Dit kaartje maakte ik voor mijn duo-collega, die samen met mij groep 3 draaide. Het kaartje is gemaakt van kraft cardstock en witte cardstock. Het designpapier is van My Mind's Eye (Stella and Rose - Gertie). De randjes van het papier zijn bewerkt met Distress-inkt. Het hart, de vleugels en het kroontje zijn gemaakt met een stans van Tim Holtz. Het kroontje is beplakt met aluminiumfolie en steentjes. De letters zijn uitgesneden met een stans van Sizzix. De letters zijn bewerkt met Paper Glaze. Het is een eenvoudig kaartje geworden, maar mijn duo-collega waardeerde het gebaar. Voor mijn parallelcollega (de juf van de andere groep 3, waar ik erg veel mee samenwerkte) maakte ik dit kaartje.


De kaart is gemaakt met roze en witte cardstock. Het designpapier is van Prima Marketing (Cinderella). Het afdrukje is van Lily of the Valley. Is het geen schatje? Ik ga dit afdrukje zeker nog veel vaker gebruiken, want ik ben er helemaal dol op. Het tekststempeltje is van Marianne Design. Ik heb zelf een tekstplaatje gemaakt door eyelets in een stukje cardstock te bevestigen. Het tekstplaatje is vastgezet met touw. De knopen matchen goed bij het cardstock. Ik heb het touw in de knopen terug laten komen. Ik vind deze papierblok best lastig om te gebruiken, maar bij deze kaart is het goed uitgevallen. Morgen ga ik met Colien en Mariken bij Debby knutselen. We hebben allemaal een kaartje gemaakt en in een envelop gestopt. In de envelop zitten ook alle materialen om het kaartje te maken. Morgen trekken we allemaal een envelop en dan gaan we aan de slag met de materialen uit de envelop. Het is de bedoeling dat je een ander kaartje maakt dan je hebt gekregen. Ik ben erg benieuwd naar de envelop die ik krijg. Ben jij benieuwd naar de kaart die ik heb gemaakt, kom dan morgen hier terug.

Deze kaart doet mee met de volgende challenges:
- Challenges For You - Sketch

13 opmerkingen:

  1. Nou, die juffen boffen. Het zijn allebei mooie creaties geworden! Tot morgen, heb er zin in en ben ook heel benieuwd!
    grtz.Colien

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat fijn zeg, volgend schooljaar een school! Maar nu eerst lekker vakantie vieren!! Heb je wel verdiend. Je beide kaartjes zijn schitterend geworden. Veel plezier vandaag samen.
    Groetjes Nicolet

    BeantwoordenVerwijderen
  3. En deze twee zijn ook weer erg leuk!
    Tot morgen! Leuk je een keer te zien en ik heb er erg veel zin in!
    Groetjes Debby

    BeantwoordenVerwijderen
  4. hele leuke kaartjes ! en fulltime op een school, daar zal je je handen ook al vol aan hebben, maar het zal wel een verademing zijn en je zal je er ook beter thuis voelen denk ik ! veel plezeier met het knutselen,
    groetjes, martina
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Erg leuke kaartjes zijn het, kan me voorstellen dat je collega's dit waarderen. Eindelijk vakantie en je dan lekker voorbereiden op je eigen groep!

    Groetjes, Marjan

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een leuke kaartjes heb je weer gemaakt! En fulltime op een school, dat zal ook weer wat anders zijn...
    En wat een tof idee om die kaartjes en de materialen in een envelop te steken. Ik ben benieuwd naar de resultaten. Geniet van je vakantie!
    Groetjes
    ** Evi **

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een prachtige kaarten Sanne.

    Liefs Riet.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een prachtige kaarten, leuk dat je ze aan je collega's hebt gegeven.Bedankt weer voor je deelname aan CFY!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Heel mooi kaartje voor onze challenge !! Leuk is die he die TH-stans !
    Groetjes Berdien

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Leuke kaartjes Sanne. Het hart met de vleugels vind ik onwijs leuk.
    Fijn dat je volgende jaar gewoon op 1 school werk. Lijkt me ook erg vermoeiend dat omschakelen de hele tijd!
    Groetjes, Jose

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat een leuke kaartjes Sanne! En wat een leuk idee ook met die enveloppen! Geniet maar lekker van je vakantie, zodat je erna lekker op een school aan de slag kunt!

    Groetjes,
    Chantal

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Gaaf kaartje! Dat hart met vleugels blijft super! Leuk dat je weer meedeed bij CFY!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Mooie kaartjes heb je gemaakt! Vooral die met die vleugels&hart vind ik súper! Wat een lekker vooruitzicht, straks gewoon op 1 school werken. Nu eerst van je vakantie genieten :)
    Groetjes,Brenda

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een berichtje voor mij achterlaat! Dat waardeer ik enorm!