woensdag 23 februari 2022

Maart'22-box: krans van droogbloemen


Het is bijna maart, ik ruik de lente al. En in de lente heb ik altijd behoefte aan bloemen in huis. Ik zie altijd de meest prachtige boeketten staan, maar het grote nadeel vind ik altijd: je hebt er zo kort plezier van. Gelukkig zijn droogbloemen helemaal hip. Van al die vrolijke kleurtjes wordt het meteen hartstikke gezellig thuis. De nieuwe DIY-box van September'18 komt daarom als geroepen: we gaan in maart een droogbloemenkrans maken. 

De maart'22-box is een samenwerking met Vang je Droom, dé site voor (online) creatieve workshops, bedrijfsuitjes en DIY-pakketten. Mocht je straks klaar zijn met je droogbloemenkrans, neem dan zeker eens een kijkje op hun site voor nog veel meer toffe DIY-pakketten. Het fijne aan zo'n DIY-box vind ik toch iedere keer weer dat voor alle materialen worden gezorgd. Je kunt meteen lekker aan de slag en hebt in een middagje freubelen een te gek resultaat. 

PS. Het leuke cadeaupapier is van Vlinders in je Buik ;-)

Ik ben hartstikke blij met mijn vrolijke droogbloemenkrans. Hij heeft een mooi plekje gekregen in ons huis. En ik heb er hartstikke lang plezier van nog. Heb je nu ook zin gekregen om aan de slag te gaan met deze box? Meld je dan nu aan op de site van September'18. Je kunt ook een abonnement nemen op de boxen. Je betaalt dan maar €29,- per maand voor een box ter waarde van €45,-. De boxen worden altijd van tevoren bekend gemaakt. Is het niks voor jou, dan pauzeer je die maand gewoon. Als je lid besluit te worden voor 3 maanden krijg je een heel tof welkomstcadeau: het krukje van lontwol.

Liefs,
Sanne

1 opmerking:

Leuk dat je een berichtje voor mij achterlaat! Dat waardeer ik enorm!