vrijdag 9 september 2016

Kate


Marianne Design heeft nieuwe spulletjes op de markt gebracht: een mixed-media-lijn! Zo gaaf, helemaal mijn ding! Lekker kliederen met stempels en wat gesso. Alleen het papier is al zo leuk. Dit kaartje maakte ik voor een collega, die eergisteren oma werd van kleindochter Kate. Ik heb eerst het achtergrondpapier bewerkt met de toffe stempels. Ik gebruikte daarvoor zwarte stempelinkt en witte gesso. De stempelafdruk is al wat ouder, de nieuwe stempels vond ik niet zo bij een geboorte passen en zo kun je zien dat de nieuwe materialen ook prima met de oudere lijnen te combineren zijn. Wat speelse versiersels horen natuurlijk helemaal bij mixed-media. Al snel een gaaf kaartje klaar!

8 opmerkingen:

 1. Leuk kaartje! Ik had de nieuwe spulletjes van MD nog niet gezien. Maar jij hebt er in ieder geval iets erg leuks mee gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja Super leuk zeg dit kaartje, met leuke materialen!
  Ik geniet van je leuke creaties!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. een leuke, niet alledaagse babykaart, geslaagd hoor
  grtjs,martina
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De nieuwe spulletjes van Marianne zijn inderdaad heel gaaf! En je hebt er echt een supergave en stoere geboortekaart van gemaakt!
  Lieve groetjes, Gelinda

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel mooi, lief kaartje met stoere uitstraling: gaaf!
  grtz.Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Supertof kaartje. Mooie combinatie van kleuren.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Superleuk, je kunt inderdaad zien dat mixed media helemaal jouw ding is! Wat een prachtige creatie! Ik ben benieuwd wat er nog meer volgt... :)
  Groetjes, Gerdine

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Super gezellig, echt een meiden, kaartje.

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een berichtje voor mij achterlaat! Dat waardeer ik enorm!