dinsdag 8 september 2015

Ananas omslagdoek


Mijn moeder vroeg me of ik voor haar een ananas omslagdoek wilde haken. Natuurlijk wil ik dat. Het is echt een leuk klusje om te doen. Voor deze omslagdoek gebruikte ik enkele bollen oudroze Julia van de Zeeman en haaknaald nummer 5. Ik vond hier een duidelijke patroontekening. Je kunt de omslagdoek zo groot maken als je zelf wilt. Het patroon herhaalt zich namelijk steeds. Inmiddels ben ik bezig aan omslagdoek nummer 2. Deze wordt voor mijn schoonzus.

10 opmerkingen:

 1. Heel leuk !! De ideale ontspanning !
  Liefs ☆ Sarah ☆

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat mooi!! die ga ik ook maken, bedankt voor de link

  BeantwoordenVerwijderen
 3. In het echt is ie nog mooier en voelbaar zacht, gaaf gemaakt!
  grtz.Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw! Mooi en leuk! Kon ik ook maar haken...!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Erg mooi. Deze is bij mij ook in de maak met Julia roze, voor mijn dochter. Ik haak het op naald 4, anders is het patroon te groot voor haar.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. it is beautiful and the colour is very pleasant. x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Goedeavond. Hele mooie kleur en Julia wol is ziezo top ! Ik haak hem op haaknaald 6. Ik ben even heel erg aan twijfelen of ik wel of geen franjes doe maar daar kom ik gauw genoeg achter hoever bollen heb je in totaal gebruikt ?

  Gr

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik ben hem ook aan het haken, alleen als ik er een foto van maak, en leg hem op de grond dan is die veel kleiner dan dat die eigenlijk is, want hij beslaat bijna mijn 2-persoonsbed..ahhaha...mooi he die julia garens...

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een berichtje voor mij achterlaat! Dat waardeer ik enorm!