dinsdag 2 juni 2015

KiekeBOE! Ik word grote zus


Wat een weertje hè? Geen weer om er gezellig met de kinderwagen op uit te gaan. Dus toen Nina na het babyzwemmen sliep, heb ik even een kaartje zitten maken. Deze keer is de kaart gelift van het Liftchallenge-blog. Ik vond de te liften kaart zo leuk, daar moest ik meteen mee aan de slag. Ik gebruikte de nieuwe spulletjes van Marianne Design. Zo horen bij Project NL, de Nederlandse versie van Project Life. Zoals je ziet, zijn de spulletjes ook prima op kaarten te gebruiken. Het papier is Eline's Peach & Mint (PB7047). Het babygezichtje (COL1387) komt uit een frame (COL1388). De tekst 'KiekeBOE' (PL1506) vond ik wel toepasselijk voor het kaartje en de stickers (PL4504) pasten ook bij de liftkaart. Tot snel!

15 opmerkingen:

 1. Heel gave lift! Zo leuk dat babysnoetje uit het frame! En ook de kleurtjes zijn super. Fijn dat je meedoet met de Liftchallenge.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jij bent razend snel! Nee, zeker geen weer om er op uit te gaan! Ik heb deze dag ook lekker zitten frutselen, heerlijk!
  Je kaart is een leukerd met dat lieve snoetje. Erg leuke lift, Sanne, dank je wel!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ah wat een ontzettend lief kaartje!
  Erg leuk gedaan met de nieuwe spulletjes van Project NL. Zo zie je maar weer dat je met deze mallen ook hartstikke leuke kaartjes kunt maken!

  Lieve groetjes, Mandy

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke lift en snel zeg! De papiertjes zijn zo leuk. Ik dacht eerst dat ik het blok niet wilde, totdat ik jouw schaapjes-wolkjes kaart met dit papier had gezien. Ben zo blij dat ik hem toch heb gekocht, in het echt is het papier nog mooier vind ik. Ik kreeg ook gelijk baby-inspiratie bij het zien van de Liftkaart, eens zien of ik daar dit weekend eens mee aan de slag kan.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Erg leuk Sanne!
  Lieve groetjes, Marleen

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een lief leuk kaartje Sanne! Groot gelijk, om wat te gaan knutselen, het is geen weer vandaag om lekker naar buiten te gaan. Groetjes, Ingrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ... hihi, ik dacht al dat je iets leuks wilde vertellen met deze kaart ... LOL (((-:
  Leuke uitwerking van de te liften kaart. Zou ook bij de challenge van DCL passen.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat is ie gaaf zeg. ERg leuk gedaan. Succes bij de uitdaging, Groetjes, Ankie

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ach gossie wat een tof kaartje zeg, gaaf, gaaf.

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een berichtje voor mij achterlaat! Dat waardeer ik enorm!