donderdag 25 juli 2013

Back in Town


Ja... We zijn terug van weggeweest. Heerlijk een week in Italië geweest met z'n tweetjes. Het was warm (lees: heet), dus lekker uitgerust. Beetje zwemmen, beetje lezen en heel veel haken. Zoals je ziet groeit de berg granny's. Ik moet nog even doorgaan, maar heb nu wat andere dingen liggen die voorgaan. Ik ben snel terug met een nieuw kaartje of projectje. Voor iedereen die vakantie heeft: geniet!

5 opmerkingen:

 1. Heerlijk, een weekje weg! Zo te lezen was het inderdaad lekker ontspannen. Heeft Yuri zich ook vermaakt terwijl jij aan 't haken was? Wat een gezellige kleuren heb je gebruikt. Geniet lekker verder van je vakantie in Nederland!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Welkom terug. Goed dat je zo'n heerlijke vakantie hebt gehad en zoveel hebt gehaakt. Gezellig! Was de mobile in het boek van Eline van jouw hand? Ja toch? Of vergis ik me nu? Ik zag vandaag in de boekhandel dat die mobile ook in de Knippie staat!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Klinkt goed, zo een weekje in het mooie Italië. En wat een mooie kleurtjes heb je gebruikt voor de grannies. Succes met afhechten!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Welkom terug in warm Nederland. Je kunt gewon doorgaan met vakantievieren en buiten leven.
  Leuk dat je zoveel kon haken.
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ze zijn leuk! Helemaal 'So-Sanne' :)
  Geniet nog van de zon, ik kijk uit naar je volgende creaties!
  grtz.Colien

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een berichtje voor mij achterlaat! Dat waardeer ik enorm!