maandag 30 april 2012

Beterschap!


Wat was het vandaag een prachtige dag zeg! Vanochtend stonden we al om 5 uur naast het bed om te gaan helpen bij het Koninginnedag-ontbijt dat jaarlijks georganiseerd wordt door de moeder van een vriend van ons. Hier nemen ongeveer 200 mensen deel aan en het is altijd erg gezellig. Ik heb de kindjes geschminkt, terwijl Yuri kisten vol sinaasappels perstte. Het was erg zwaar, want afgelopen zaterdag hadden we allebei een vrijgezellenfeest en gisteren hebben we nog Queensnight gevierd. Dan is 5 uur toch wel erg vroeg. We hadden vandaag nog even de stad in willen gaan, maar uiteindelijk besloten we lekker thuis te blijven. Dit kaartje maakte ik voor het weekend al voor de tante van Yuri. Zij is vorige week geopereerd. De kaart maakte ik naar aanleiding van de sketch van Cards & Things, maar ik zag dat ik al te laat was met het plaatsen van mijn kaart. Jammer... De kaart is gemaak met het leuke Holland-papier van Marianne Design (Dutch Design). De doily is gemaakt met een stans van Marianne Design. De stempels zijn ook van Marianne Design, ik vind ze zo leuk! Ik heb de Baboesjka's ingekleurd met Derwent-potloden en bewerkt met Paper Glaze. Op de kaart heb ik wat lintjes verwerkt. Op de ene plakte ik een knoop, op de andere een roosje. De tekst is gemaakt met de Dymo-tang. Voor de rest heb ik nog een paperclip en een poststempel op de kaart verwerkt.

Zoals ik al vertelde had ik zaterdag een vrijgezellenfeest. Een vriendin van mij gaat eind mei trouwen. 's Morgens vroeg hebben we haar thuis overvallen. We hebben toen een high-tea gehouden in haar ouderlijke huis. Daarna zijn we op pad gegaan. We hebben een creatieve workshop gevolgd: slippers pimpen. Ik vond het echt super leuk om te doen, een beetje stoeien met kralen en lintjes. 's Avonds hebben we lekker ergens gegeten en zijn we nog op stap geweest. Het was reuze gezellig. Ik heb een foto gemaakt van mijn gepimpte slippers. Ze zijn erg Sanne geworden, dat zullen jullie met me eens zijn.


Veel roze en veel zwart en heel veel lintjes. Ik vind ze erg gaaf geworden, maar ik vind het zonde om ze te gaan dragen. Ik denk dat ik ze een leuk plekje ga geven. Ik ga nog even genieten van deze vrije dag. Eerst wat eten en dan gezellig een filmpje kijken. Morgen ben ik weer terug met een nieuwe kaart. Tot dan!

Deze kaart doet mee met de volgende challenges:
- Alles met en over kleuren met Derwents - Nederland

10 opmerkingen:

 1. Gaaf kaartje en is deze kleuren zeer toepasselijk om hem juist vandaag op je blog te plaatsen!
  De slippers zijn ook super idd lekker Sanne-achtig!
  Groetjes Sjoukje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk zeg, en de kaart en de slippers!

  gerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Schitterend! Zowel de kaart als de slippers. Ik heb het met je eens, ze zijn helemaal Sanne!
  Groetjes
  **Evi**

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Pff, dat is vroeg... Maar wel de moeite waard als het zo gezellig was. Mooie kaart met toepasselijke kleurtjes op deze dag. Ik vind dat zo'n leuk idee bij je, die knoopjes zo op de lintjes die om het hoekje vandaan komen.
  Je slippers zijn heel gaaf. Nog niet over na gedacht dat je die ook kunt pimpen. Dadelijk is niets meer veilig in (en om) het huis! groetjes Joyce

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gave slippers! En een heel leuk kaartje. Goed om te horen dat je zo'n leuke dag hebt gehad. Nu met de slippers... ehhh beentjes omhoog~!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuk kaartje , de baboesjka's zijn idd erg leuk!!
  De slippers zijn TOP!!! De meiden (ik heb de foto laten zien) vinden ze ook helemaal geweldig en willen dit ook gaan proberen!!
  Groetjes Mary

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hele leuke kaart en die Baboesjka's zijn prachtig. En leuke slippers ook. Bedankt voor het meedoen bij de Derwents/Prisma challenge blog.

  Groetjes Anja

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb dus weer veel gemist zie ik. De boom die om is ( wat was die groot ) twee ontzettend leuke baby kaarten...en nog veel meer. Deze kaart is ook erg leuk geworden en de combinatie met het papier doet het erg goed, ondanks dat het geen Nederlandse baboeska's zijn :-D. Je slippers zijn SUPER!!!!
  Gr. Sinikka

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Haha, leuk toch die echte 'Sanne'slippers, leuk idee voor een vrijgezellenfeest ook! Je hollandse baboeskakaartje is ook superleuk!
  Groetjes,
  Chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 10. ziet er super uit, bedankt voor je deelname bij derwent en prismas

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een berichtje voor mij achterlaat! Dat waardeer ik enorm!