dinsdag 8 november 2011

Kaart van een kaart


Bedankt weer voor al jullie aardige berichtjes, ik lees ze zo graag! Het motiveert me om mijn kaartjes met jullie te delen. Vandaag ben ik er met een totaal ander kaartje dan jullie van me gewend zijn. Hij kwam op een leuke manier tot stand. Ik moets twee pakketjes ophalen bij de buren. Zij ontvingen pas een kaart van ons, omdat ze de trotse ouders werden van de kleine Ferron. Schijnbaar viel deze zo in de smaak, dat ze mij vroegen een kaart te maken voor een bruiloft van vrienden. Zij trouwen op 11 november 2011, leuke datum. De uitnodiging van het paar was er eentje in 'ik-hou-van-Holland-stijl', dus werd me gevraagd of ik ook een kaart in deze stijl wilde maken. Ik kreeg de uitnodiging mee naar huis. Deze heb ik gebruikt voor de kaart. De poppetjes heb ik uit de kaart geknipt en de achterkant van de kaart heb ik als designpapier gebruikt. De kaart is gemaakt van kraft cardstock en witte cardstock. De randjes van het witte cardstock heb ik met de hand gestikt. Met Nestabilities heb ik cirkels uit kraft cardstock en witte cardstock gesneden. Het witte cardstock is bewerkt met een embossingmal en Distress-inkt. Achter de cirkels steken verschillende witte en blauwe lintjes uit en een stuk juteband. Het paartje heb ik met 3D-foam op de cirkels geplakt.


Achter het 'gelegenheids-designpapier' steekt een tag. Deze heb ik gemaakt van kraft cardstock, witte cardstock en het motiefpapier van de uitnodiging. Met de Crop-a-dile maakte ik een eyelet in de tag. Ik heb aan de tag verschillende lintjes geknoopt. De datum van de bruiloft heb ik met een mal van Tim Holtz uitgesneden en op de tag geplakt. Ik ben zelf helemaal dol op de kaart! Jammer genoeg heb ik niet meer uitnodigingen mee naar huis gekregen, anders had ik deze kaart waarschijnlijk in veelvoud gemaakt. Hij had ook leuk op mijn nieuwe scrapkamer gestaan.

14 opmerkingen:

 1. Hallo Sanne,

  Wat een geweldig leuk kaartje.
  Ik volg je nu al een tijdje en je kaartjes inspireren mij enorm.
  Ben zelf sinds een maandje of twee 'verslaafd' aan kaartjes maken en vond jouw blog en volg je sindsdien.
  Kijk weer uit naar de volgende kaartjes.

  Groetjes,
  Karen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat een geweldig leuk kaartje heb je ervan gemaakt. Complimenten hoor.

  groetjes annemarie en merit

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke kaart Sanne.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. dat heb je heel erg leuk gedaan. en zo is hij natuurlijk wel heel erg persoonlijk geworden.
  groetjes ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Sanne wat een geweldige en toepasselijke kaart!
  Wat ben je toch creatief zeg!

  Groetjes, Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hey Sanne,
  wat is dit een gave kaart geworden erg leuk.
  groetjes Esther

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuk om zo'n speciaal kaartje te maken. Supermooi, echt hollands kaartje. Gaaf met de tag erachter, een heel persoonlijk kaartje.
  Groetjes, Marijke en Chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wow, wat is ie fantastisch! Gaaf om de datum op de tag te verwerken. De buren zullen blij zijn met jou creativiteit :)
  grtz. Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een orginele kaart. En wat een leuk idee om de uinodiging te gebruiken. Het eindresultaat is een plaatje. Daar zullen ze vast blij mee zijn.
  Groetjes Marianne

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat leuk gedaan zeg, helemaal in Holland stijl. Slim om de kaart te gebruiken.

  Groetjes, Claudia

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Heel erg leuk! Inderdaad heeft je kaart een Hollandse uitstraling door de leuke kleuren en het boertje en boerinnetje! Ook de verschillende lintjes zijn erg leuk. Gaaf gedaan, Sanne!

  Groetjes, Marjan

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Een super gaaf hollands kaartje Sanne. erg leuk!
  Groetjes van Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat grappig om zo een uitnodiging om te bouwen :) Hij is erg mooi geworden!

  Groetjes,
  Chantal

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een berichtje voor mij achterlaat! Dat waardeer ik enorm!