dinsdag 3 mei 2011

Sorry, nog een vogelkooi


Goedemorgen allemaal! Sorry dat ik jullie verveel met weer een vogelkooi-kaartje. Ik ben de afgelopen dagen flink ziek geweest, waardoor ik vandaag een kaartje moet laten zien die hier nog ligt. Ik ben inmiddels weer een beetje opgeknapt. Vrijdag kwam een fikse keelontsteking opzetten. Hier kreeg ik zaterdag flinke koorts bij. Ik had niks bij te zetten, heb hele dagen op de bank gelegen. Ben nog aan een kaartje voor mijn zieke opa begonnen, maar na een poosje ben ik toch weer op de bank beland. Gelukkig ben ik zelden ziek, maar bij mij gebeurt zoiets dus altijd in de vakantie... Hopelijk kan ik vandaag of morgen weer wat gaan freubelen. Maar even over het kaartje. Hij is gemaakt voor oma. Zij viert volgende week haar 86e verjaardag. De kaart is gemaakt van kraft cardstock en witte cardstock. Het designpapier is van Eline's Huis (Roses are Red). Ik heb deze keer voor een ander stikselwerkje gekozen. Vind het wel grappig zo. De vogel en de kooi zijn uitgesneden met een stans van Tim Holtz. De kooi is bewerkt met Crackle Paint en opgeplakt met 3D-foam, waardoor je wat diepte krijgt. Ik heb een flink stuk touw om de kaart gewikkeld. Daar heb ik een strik in gemaakt. Bij de strik heb ik een lintje geknoopt. Aan de strik heb ik ook een bedeltje bevestigd. De 3 knoopjes (met touw) maken de kaart af. Ik vind het weer een erg leuke kaart geworden. Hopelijk kan ik snel weer deelnemen aan wat challenges. Heb al wat leuke gezien.

9 opmerkingen:

  1. Hey Sanne, prachtig kaartje en...de vogelkooie blijven erg mooi vind ik!!
    Balen zeg dat je zo flink ziek bent geweest! Beterschap!
    Groetjes Nicolet

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooi kaartje, je oma zal em vast waarderen.
    Veel beterschap!!
    grtz.Colien

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik vind het een superleuk kaartje hoor. Fijn dat je weer wat opgeknapt bent.
    Groetjes Mirande

    BeantwoordenVerwijderen
  4. beterschap hoor ! mooie, geslaagde kaart,
    groetjes, martina
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Oh, je hoeft je toch niet te excuseren met de vogelkooi, hij is zooo mooi!!! Veel beterschap nog in ieder geval, het zal blijkbaar nodig zijn!
    Groetjes Deborah

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Mooi kaartje en leuk het stikwerk zo van de zijkant. Beterschap!!
    Groetjes, Marijke en Chantal

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Heel erg mooi dat vogelkooi-tje ook!
    Heel erg veel beterschap!

    Liefs Ida

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hartstikke leuk vogelkooi-kaartje! Heb je de gaatjes gemaakt met de Sew-easy? Of gewoon zelf zo gemaakt? Beterschap in ieder geval!

    Groetjes,
    Chantal

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een berichtje voor mij achterlaat! Dat waardeer ik enorm!