donderdag 21 oktober 2021

November'21: LED krasplaat


We zitten overduidelijk in de donkerdere dagen. Als ik 's morgens opsta, is het nog hartstikke donker en als ik thuis kom uit mijn werk begint het ook al te schemeren. Tijd om de lampjes en kaarsjes weer wat vaker aan te steken. Hartstikke fijn dat September'18 aansluit bij het seizoen met de drieluik van licht. In november gaan we met deel 2 van deze drieluik aan de slag: de LED krasplaat. Deze box bestaat uit een houder met LED-verlichting en acrylplaatjes die je met een speciale kraspen moet bewerken. Zo ontstaat een prachtig verlicht kunstwerk. En heel fijn: je hoeft echt niet mooi te kunnen tekenen. Doordat de acrylplaatjes doorzichtig zijn, kun je een ontwerp overtrekken. Komt dat even goed uit voor mij ;-)

Ik tekende een foto van onze kinderen op de acrylplaat. Maar je kunt natuurlijk ook andere plaatjes en teksten op de acryplaatjes krassen. Mocht je geen inspiratie hebben... in het doosje van de LED-lamp zitten enkele leuke, eenvoudige ontwerpjes. En ben je je tekening even zat? Dan maak je gewoon een nieuwe. In het doosje zitten namelijk 4 acrylplaatjes, dus je kunt 4 verschillende tekeningen maken. Ik denk dat ik er ook nog eentje voor Sint en Kerst ga maken. Zo kan ik de komende maanden wat afwisselen. 


Kijk wat een tof effect het geeft als de lamp aanstaat? De tekening komt zo mooi tot leven. Deze maand heeft September'18 een hele leuke samenwerking met @like.it.like.deb. Als je de box van november bestelt, krijg je een Sint aftelkalender die door haar is ontworpen. Bovendien kun je op haar site allerlei leuke ontwerpen voor de LED krasplaat downloaden. Ben je ook helemaal weg van deze DIY? Meld je dan snel aan voor de november'21-box. Je hebt nog maar tot aan het einde van de maand om je aan te melden. Dat is nog maar een dikke week... Bovendien krijg je een extra box cadeau als je lid wordt voor tenminste 3 maanden. Hurry up!

Liefs,
Sanne

3 opmerkingen:

Leuk dat je een berichtje voor mij achterlaat! Dat waardeer ik enorm!