maandag 6 augustus 2012

Super Liftspektakel: Marjan


Vandaag ben ik terug met mijn tweede liftkaart voor het Super Liftspektakel van het Liftchallengeblog. Deze keer heb ik de kaart van Marjan gelift. Een grote uitdaging, want ik vind de kaartjes van Marjan altijd schitterend. Toen ik de kaart voor het eerst zag, wist ik echt niet wat ik ermee aan moest. Toch ben ik de kast ingedoken op zoek naar spulletjes die me zouden kunnen helpen. Ik vond: papier van Eline's Huis, juteband, tule, kreukellint, touw en een mooie bloem. Een beetje nieten en een beetje plakken en voilà! Toen ik op zoek ging naar een postzegel-stempel en ik erachter kwam dat ik die niet had, kwam ik deze stempel van Eline's Huis tegen. Ik heb die toen maar gebruikt voor de labeltjes. Op de labeltjes heb ik letters geplakt. Die zijn gemaakt met de stanslat van Tim Holtz en bewerkt met Crackle Accents. Een stikselrandje en wat plakparels maken het kaartje af. Hoewel ik het een lastige lift vond, vind ik de kaart best aardig gelukt. Hier zie je de liftkaart van Marjan:


Het is geen kopie van de liftkaart geworden, hopelijk is dat geen probleem. Ik vind het juist leuk als je mijn eigen stijl nog kunt herkennen. Morgen ben ik terug met de volgende liftkaart. Hopelijk kom je dan weer even aan!

Wil je graag deelnemen aan mijn verjaardagscandy, klik dan hier.

17 opmerkingen:

  1. Ja, helemaal niets mis mee zou ik zo zeggen! Echt wel Sanne terug te vinden in deze kaart en zeker ook die van Marjan! Goeie lift dus! Dank je wel maar weer!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie lift weer zeg. De kleuren passen heel mooi bij elkaar en je bloem is prachtig door alles waarmee je hem hebt gemaakt.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik vind het mooi gedaan. Groetjes Saskia

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Een super mooie, chique kaart en je hebt het geweldig gelift! groetjes, Marlies

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Liften is op zich ook niet kopieren, het is namaken met je eigen ding er in verwerkt en dat heb je wat mij betreft super gedaan. Ik vind em erg mooi!
    Top dat je nog een keer meedoet!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. waauw, dat is mooi gedaan ! en liften, dan doen we toch allemaal wel een beetje nietwaar ? anders hoef je geen blog te hebben vind ik...
    grtjs, martina
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Mooie lift, Sanne!! Toch jezelf erin weten te houden, maar duidelijk n.a.v. mijn kaart, heel mooi. Wat leuk dat je deze ook gedaan hebt.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Leuk!! Lekkere frisse kleurtjes :)

    Groetjes

    Vera

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Zo deze heb je ook prachtig gemaakt. Goed het thema aangehouden maar toch en geheel andere kaart. heel goed hoor. Groetjes Marijke.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Knap gelift, zie jou stijl er helemaal in terug. Dat is het leuke van liften, na=apen en toch je eigen stijl erin stoppen. Vind dit trouwens wel de lastigste kaart om te liften, ben er nu ook mee bezig.Ben benieuwd naar de volgende.

    Groetjes, Marijke en Chantal

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Supermooi! Ik vind de oorspronkelijke kaart er nog wel in terug te vinden en zeker ook jouw eigen stijl. Erg mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Geweldige lift weer, zeg! Mooi gemaakt met de labeltjes en de bloem is erg gaaf!
    grtz.Colien

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Gaaaaf Sanne, zo leuk om je eigen stijl erin terug te blijven zien, doe je goed! Ik vind deze lift zeer geslaagd en leuk om te lezen hoe je eraan hebt gewerkt! Bedankt weer voor het meedoen!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Deze vind ik werkelijk schitterend Sanne! En voor mij weer eens een bewijs dat ik het ook eens moet gaan doen....liften!
    Groetjes Mieke

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Prachtige liftkaart Sanne gelift maar toch helemaal in jouw stijl, gaaf. Enne heel erg bedankt voor je lieve compliment op mijn blog.

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een berichtje voor mij achterlaat! Dat waardeer ik enorm!